Bezoekadres
(alleen op afspraak)
Oosterhamrikkade 111
9713 KC Groningen

Postadres
Siersteenlaan 419
9745 DX Groningen
+31 (0)50 36 00 435
+31 (0)6 33 05 33 76

Bureau // Architect

Informatie over AV Architectuur

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op.

Informatie over AV Architectuur

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op.

 

Anton Visser

AV Architectuur is opgericht door architect ir. Anton Visser.  Nadat hij cum laude is afgestudeerd aan de TU Delft heeft hij ervaring opgedaan bij diverse architectenbureaus als Inbo Architecten in Rijswijk en De Zwarte Hond in Rotterdam. Vanuit Groningen werkt hij sinds 2008 zelfstandig aan uiteenlopende opdrachten.

Belangrijk in zijn aanpak is het persoonlijke contact met de opdrachtgever. Door middel van kritisch doorvragen, luisteren en schetsen definieert hij de essentie van de opgave en legt daarmee de basis voor het ontwerp. Met een open ontwerphouding zonder vaste stijl, worden alle factoren en voorwaarden afgewogen. Deze benadering leidt tot uitgesproken ontwerpen passend bij de wensen van de opdrachtgevers.

De combinatie van HTS bouwkunde, de opleiding architectuur aan de TU Delft met zijn werkervaring maakt hem een veelzijdig architect. Dit levert karaktervolle ontwerpen op die met dezelfde zorgvuldigheid technisch worden uitgewerkt. Hierdoor blijft de kwaliteit en uitstraling van het ontwerp ook tijdens de uitvoering gegarandeerd.

Werkwijze AV Architectuur
Voordelen van het (ver-)bouwen met een architect