Bezoekadres
(alleen op afspraak)
Oosterhamrikkade 111
9713 KC Groningen

Postadres
Siersteenlaan 419
9745 DX Groningen
+31 (0)50 36 00 435
+31 (0)6 33 05 33 76

Bureau // (Ver-)bouwen met een architect

Informatie over AV Architectuur

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op.

Informatie over AV Architectuur

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op.

 

Steeds meer mensen laten hun huis, kantoor of winkel samen met een architect (ver-)bouwen. Het zet de deur open naar het verwezenlijken van een droom. Een architect kan alle esthetische, functionele en technische wensen omzetten in een goed ontwerp.
Maar een architect doet meer. Hij regelt bouwvergunningen, beoordeelt offertes van aannemers en houdt toezicht tijdens de bouw. Daarmee bespaart de architect u geld en tijd en neemt hij u veel zorgen uit handen.

De voordelen van het (ver-)bouwen met een architect:

Maatwerk

Een architect vertaalt uw specifieke wensen naar het te bouwen object. U bent niet gebonden aan standaardoplossingen. Binnen uw budget en de overige randvoorwaarden is vrijwel alles mogelijk.Inspiratiebron

Een architect stimuleert de ideevorming en draagt alternatieven aan. Dit vergroot de kans op het meest optimale eindresultaat.


Touwtjes in handen

Een architect vervult in alle fasen de rol van regisseur. Hij houdt het overzicht en zorgt ervoor dat het lastige proces van zelf verbouwen voor de opdrachtgever behapbaar blijft.

Vraagbaak

Of het nu om gebruik van bepaalde materialen gaat of om een vergunningsaanvraag: een architect weet wat er nodig is. Hij beperkt het aantal onaangename verrassingen tot een minimum.

Rots in de branding

Een architect vormt een buffer tussen u en de andere betrokken partijen zoals aannemers en overheden. Hij zorgt ervoor dat u niet teveel betaalt en dat procedures niet langer duren dan noodzakelijk is. Bovendien controleert hij of alle andere betrokken partijen hun werk goed en conform afspraak hebben gedaan.

Functionele meerwaarde

U krijgt een gebouwd object dat alle door u gewenste woon-, werk-, verblijfs- of andere functies in zich verenigt.

Esthetische meerwaarde

Het uiterlijk van zowel binnen- als buitenkant sluit aan bij wat u mooi vindt of wilt uitstralen.

Technische meerwaarde

De technische voorzieningen in het object zijn gegarandeerd in orde en voldoen aan alle normen.

Meer gebruiksgenot

Het dagelijks gebruik van een omgeving waarin u zich prettig voelt, draagt dagelijks bij aan uw welbevinden. Het object zit als gegoten.

Geldelijke meerwaarde

Een architect let overal op. Dat komt de kwaliteit van het object ten goede. Meer kwaliteit betekent over het algemeen een hogere waarde. U investeert dus in een meeropbrengst bij eventuele verkoop.

Werkwijze AV Architectuur
Architect Anton Visser